Kreativitet

Tänkte snart lansera en splitterny kategori- kallad kreativt! Denna kommer jag uppdatera med saker som jag virkar, bakar och annat praktiskt som jag vill dela med mig av!
Min och min systers amigurumisamling!

Moas mellis

Kom nyligen hem från Moas mysiga boning, som vi firade hennes födelsedag i! Det blev cocopops, jordnötssmör och lite tjyvat godis! Gav henne boken "Boktjuven", som jag själv nu väldigt gärna vill läsa! Som tur var har min syster den så jag kan nog sno den snart!
Vart har våren tagit vägen? Snart är det ju maj!

Vad ni missat

Tänkte bara lite såhär snabbt slänga in ett kort inlägg om praoen som jag och vilma praoar på! För det är nämligen så att jag nu har praoat i fyra dagar av nio, och det känns sorgligt att tänka på att man snart måste lämna det mysiga cafeet :( Vi har bakat en massa roliga saker, serverat, ätit underbar mat och såklart diskat, men det hör till! I förr igår kom en skådis till cafeet och jag och vilma blev helt starstruck, och då menar jag det verkligen. Så fort vi ens rörde oss utanför köket bredde vi på med gigantiska smajl och mycket fniss ;) Han har varit med i bla. Tsatziki, Morsan och Polisen och också i Lassemaja och en massa mer jag inte känner igen :D Och sen har han spelat i Råttfångaren, precis som jag, vilma och moira :D
I torsdags träffade jag även Agnes (pianot you know!) Det blev jättekul sen efteråt för vi åkte till globen och åt glass och skrattade :D
Åt självklart Calippo Shots!

And thats how we do it... The Roach- style

Ikväll blir det spelning med mina älskade mörtar! Ska bli jättekul, men jag är jättenervös! Önska oss lycka till :D

Fotografiska

Goddag! Det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna men nu blir det ändring på det! Imorse vaknade jag vid nio-tiden och fick en förfrågan om jag ville hänga med till Fotografiska museet, och självklart ville jag det! Vi cyklade dit och det var helt underbara bilder! Favoritdelen var foton tagna av Helena Blomqvist. Googla det vetja!
Vi åt också världens godaste fika! Satt på ett cafe med underbar utsikt, och jag åt en jättegod chokladtårta med hallon och grädde, till det; söderte!

Praodag 2

Om 10 minuter blir det att knalla till bussen idag igen! Gårdagen var mycket trevlig, började med chokladbollsbak!
Igår hade vi även bandrep, vi tränar ju som aldrig förr nu när vi ska spela på lördag :)
Nu måste jag i alla fall gå, vi hörs kanske ikväll!
Calippo shots!
Håller fortfarande på att redigera bloggen, ska fixa större text nu också :3

Prao

Om några minuter måste jag gå till bussen, idag blir första praodagen! Jag och vilma ska praoa på ett cafe, det känns lite nervöst men går förhoppningsvis bra ;)
Om ni undrar varför allt ser lite konstigt ut på bloggen är det för att jag håller på att förstora den lite ;)

Teryakisås

Fredagen den trettonde var jag och Vilma på söder :) Vilma hittar överallt på söder (lokalsinne ftw) så det är smart att ha med henne dit! På secondhandbutiken Humana hittade jag en byxdress :D Det var jättemysig och den skriker sommar! Så den längtar jag efter att kunna ha i solvärmen! Vi åt på en jättegod sushi, jag tog dock teryakimarinerade kycklingspett (ja, jag är hungrig!).
Vilma på söder!

Lediga dagar

Alltså aprilväder. Vågar knappt gå utanför dagen av rädslan att ett stort snöoväder ska kasta mig ner på marken.
Tillbaka från landet nu! Sjösättningen av båten gick jättebra, trots det snötäcke som överraskade oss på lördagmorgon (för att inte tala om den tunna nya isen som lagt sig i viken). Väl i båten kändes allt som sommar och jag kan nästan inte vänta längre, vill bara att sommaren ska komma!

Couldn't possibly, tell you how I mean but I can dance

Ska snart träffa Vilma för lunch och shopping! Förhoppningsvis hittar jag något fint :) Har en massa saker på min "jag-behöver-lista!".
Åker till landet idag (vi ska äntligen sjösätta vår båt :D) och fixa lite med saker och ting, så jag måste tyvärr meddela att jag inte kommer kunna blogga förrens på söndag igen. Men vi ses då, kom tillbaka :D

Saknad hund från schweiz i höstas!

Coolaste katten i det långa landet falukorv

Tillbaka efter usel uppdatering! Har varit i Sälen en vecka och nu under påsklovet var det bara för frestande att virka istället för att trycka på ett tangentbord. Men nu är jag jättetaggad på att blogga igen, så don't worry guys!
I veckan har jag träffat filippa och spelat buzz, varit i nacka med fanny och köpt present till agnes, fikat med anna, moa och fanny och dessutom ätit sushi och varit på agnes 15-års fika som var jätteroligt! Om någon skulle vara intresserad av att kolla in bilderna från festen borde ni verkligen verkligen klicka in på Vilmas underbara blogg, som alltid lägger upp bilder och visar sin awesome stil!