Dålig uppdatering

Ska till vilma om en kvart för att plugga med filmen! Imorrn åker jag bort i en vecka, så det blir ingen uppdatering på länge! Vi hörs nästa måndag finisar!

Vet inte vad jag ska säga.

Den var bara.... för bra för att förklaras.

Ikväll blir det hungerspelen!

Sitter i skolan. Ikväll hoppas jag kunna blogga, jag vill berätta om kvällens förhandspremiär av hungerspelen! Sååå taggad! Men det hinner jag nog inte, jag kommer vara för exhalterad. Snart blir det No!

Snacksar hallon

Tog en handfull med hallon och sveper i mig. Frysta alltså, och kalla ska de vara! Surt men helt underbart! Sitter och vrålpluggar till morgondagen. Men imorgon väntar underbar kväll med Hungergames, förhandsvisning! Såååå lycklig!
(storasyster)

Påväg hem

Sitter på tåget påväg hem :) nu väntar en hel kväll fylld med plugg, imorrn är det för fan prov. Okej, jag förstår att dettta är fullkomligt onödigt för er men jag kände att jag ville visa er hur en vanlig onsdag ser ut.

Släktforskning

Jag sitter och gräver i min hunds släkt, har enbart funnit hennes bror och hennes brorsdotter. Men det är väl alltid något! Nu blir det plugg och senare ikväll--> Ch....dpro....g!
Hade långkjol idag. Alltid lika härligt!

Prov

Har någon som läser detta något extremt, magiskt, läskigt bra tips som kan ge mig A+ på mina prov på torsdag, och jag vill helst inte behöva plugga? Kommentera innan det är för sent (dvs. innan jag fått F)

:')

Jag är så lycklig att jag dör! Alla på konfan var hur bra som helst och jag började lära känna mycket trevligt folk. Och imorrn blir det för i helvete chokladprovning med syrrorna! (Dock mörknar veckan på onsdag då jag måste plugga hela natten inför so+matteprov, men det är ju då liksom)

Imorrn fyller någon mycket speciell år!

Grattis i förskott käraste Fanny, du kommer bli en awesome 15-åring!

Nu ska jag plugga...

... för att sedan duscha och sedan gå på förträff inför lägret i sommar. Nervöst :o

Råttor, råttor

Klockan 2 ska jag träffa vilma och vi ska återigen spela i musikalen "råttfångaren", den andra uppvisningen denna helg. Jag är förkyld och trött, men detta kan man ju bara inte missa. Har pluggat matte hela morgonen så nu förtjänar jag en timme vid datorn :3
Vart har solen tagit vägen?

Spruta

Idag var jag jätteduktig och tog livmoderhalscancersprutan med min storasyster (som för i övrigt inte alls gör så ont som alla säger). Alla är så rädda för sprutor nuförtiden! Min "doktor" var rädd eftersom hon sa att det var jätte få som tog sprutan, eftersom vi ungdomar skrämmer upp varandra (vad hon hört). Så om ni är rädda, var inte det, det är superlugnt :)
(coolish bild på när syrran sätter på sig sin halsduk :D )

Taggar inför tjejmiddag

Kom hem för en stund sen, har varit på söder med vilma. Köpte en skjortlinne sak (ni fattar inte va :3). Snart ska jag på tjejmiddag hos Filippa, ska bli jättemysigt att träffa alla kompisar!
(Det är då filippa på bilden :D )

Har ni sett mina vita converse?


Brownie

Idag var jag och vilma diskare i köket. Vi var så grymma att de gav oss brownies efteråt! Underbaraste jag ätit nästan ;) Jag bjöd faktiskt Agnes på ganska mycket så jag har varit duktig idag!

Premiär

Ikväll har musikalen vi är med i premiär! Ska bli mycket skojjsigt :D Resten av helgen ser full ut, med Filippas 15-års fest och ännu fler uppspelningar. Ska försöka blogga ändå ^^ Snart blir det skola och Ben&Jerry (lång story)!Gatan går längs trottoaren

Ibland blir man så rädd. Till exempel alldelles nyss, då vällte min väska som liksom stått där sen klockan sex. Och man hoppar till, pulsen ökar, och så ser man en vällt väska, och bara; Jaha, det var väskan. Eller när någon hoppar fram i en deckare och man känner att man typ dör, fast jag vet ju inte hur det känns. Fast känslan efter att man blivit rädd är helt underbar. Visst är det konstigt?

Pluuggtider, hej hej.

Varför måste högstadiet vara så svårt och pluggkrävande? Drömmer mig tillbaka till dagis då man trodde en hemläxa var att ta med sig ett gosedjur till skolan.

Kommit hem efter att ha fixat la prao.

Jag och vilma gick till vårt cafe och har fått våra tider nu, 9-16 :D Nu blir det No-plugg!

Noplugg

Drog på mig jeansjackan och gick till Juli idag, mycket nöje! Vi kollade på bla. Bert - och gjorde en amazing upptäckt att Sarah Dawn Finer är 16 åring i "Bert- den siste oskulden".
Hade väldigt kul idag, saknar dig redan!

Jag hoppas ditt vin blir till vatten

Idag har jag vaktat min kusin, som vanligt. Det var så gulligt för plötsligt kom han och sa;
- Jag vill krama dig, och så fick jag världens största leende på läpparna.
Sen var det ett bra bandrep som väntade med mina mörtar, och till sist en liten serie om livet i mesopotamien!
Nu ska jag nog läsa svenskan. Och fan, nu kom jag på att jag har no att göra. Äsch, tar det senare :3

Har ingen bakgrund

Så försök att bortse från det :D

Mums

'
Det kanske ser skumt ut, men maten jag åt i fredags var bättre än bäst. Maria Montazamis recept!

Fredags

Awesome dag med dig vilmis <3

Vårfeeling

Men nu måste jag till skolan. See u later, elevator.

Härliga tiderTillbaka!

Efter en visit på Island är jag nu tillbaka på bloggen och tillbaka i Sverige. Hade det väldigt nice! Jag har inga bilder såhär i nuläget, men jag ska försöka lägga fingrarna på dem senare.
Kan bara kort sammanfatta med:
- Islandshästarridning, jättekul :D
- Geysir och vattenfallstittning
- Bad i blå lagunen (man blev jättelen efteråt :D )
Jag har också köpt en väldigt bra handkräm, för en gångs skull. Okej, den var dyr, men det var fett värt det!
En randombild på mitt berlockarmand!