Äggsplashkaboom

Tja! Idag har vi haft "niornas" idrottsdag, då vi får tortera de yngre! Vi hade en äggkastartävling och det var såå kul! Nu ligger kärleksmums i ugnen, och snart ska jag på bandrepgrejs, så fort jag fixat lite med kakan alltså. Eller jag kanske borde gå när den är i ugnen, för att se vad som skulle hända :3 See ya!

De har efterfest på en båtbalkong

Mondaymorning guys! Helgen bara sprang förbi, och om en halvtimme är det skola... Bra att du påminner mig, jag har ju idrott idag också! Och i eftermiddag blir det att plugga för allt jag borde gjort i helgen... Life is a biiiiaatcch sometimes ;)

Bildbomb från torsdag


Löv u guys!
 

Shenny och Fellii

Hade finbesök igår kväll och idag morgon! Felicia och Jenny (två av mina bästavänner som jag träffade på konfen) var här och åt "Grekiska järpar med aubergineröra och tzatsiki", tittade på "Something borrowed", pratade om allt och inget och åt nutellafrukost med lillabloggen! Nice alltså! Snart ska jag dra till bussen som går till landet, och spendera resten av helgen där! Trevlans!
Slänger in en random "Strike a pose"-bild på mig och käraste Agnes!

Sommaren 2012
Jag hade nog mitt livs sommar. Har träffat så sjukt många underbara människor som kommer finnas i mitt hjärta resten av mitt liv. Det här är något man bara får uppleva en gång säger jag! Var på ett underbart konfirmationsläger på en ö i skärgården i fyra veckor, bland de bästa i mitt liv faktiskt. Vill tillbaka! Saknar er förtroende 2012!!! Sen var jag i italien och på landet, också helt sjukt underbara veckor. Men nu taggar vi till jullovet mans!